Καρπός Φροντίδας

Food Service

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Καρπός Φροντίδας

  ​       pack-3d-new-simple-600px.png

Φρέσκες πατάτες υψηλής ποιότητας,

ένα εκλεκτό ελληνικό προϊόν

που παράγεται χάρη στη φροντίδα που δείχνουν οι μικροκαλλιεργητές

του ακριτικού χωριού Νότια της Πέλλας

με την καθοδήγηση και τη χρηματοδότηση της McCain.


Κάθε φορά που αγοράζετε φρέσκες πατάτες «Καρπός φροντίδας»,

συμβάλλετε ώστε οι μικροκαλλιεργητές μας να έχουν τις πρώτες ύλες, την εκπαίδευση και την πρόσβαση στην αγορά που χρειάζονται.

Το 100% των κερδών που προέρχονται από την πώληση του προϊόντος

επανεπενδύεται στην ανάπτυξη αυτής της πρωτοβουλίας.


karpos-frontidas-oi-patates-mas-ti-prosferoume-ws-mccain-stous-mikrokallierghtes-ths-notias.jpg


Φρέσκες πατάτες με τη φροντίδα των καλλιεργητών του χωριού Νότια, στην Πέλλα

Όταν η McCain, σε ανοιχτό διάλογο με τους συμμετόχους της, οραματίστηκε μια καινοτόμο πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο στόχος ήταν να βοηθήσει Έλληνες καλλιεργητές να μπορέσουν, σε μια δύσκολη συγκυρία, να μείνουν στον τόπο τους, να στηρίξουν τις οικογένειές τους, την κοινωνία που ζουν αλλά και τη χώρα μας. Στο ταξίδι της αναζήτησης για τον τόπο που πληρούσε τις προδιαγραφές -κοινωνικές, οικονομικές και εδαφολογικές – η πυξίδα έδειξε το ακριτικό χωριό Νότια, στον Νομό Πέλλας! Το εύφορο έδαφος ήταν ιδανικό για να καλλιεργηθεί ένας εξαιρετικός σπόρος πατάτας και χάρη στο μεράκι και την καθημερινή φροντίδα των μικροκαλλιεργητών της περιοχής, ο σπόρος απέδωσε καρπό: Έναν Καρπό φροντίδας!

 

Καρπό φροντίδας για τους αγρότες που, με τη στήριξη της McCain, έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν με όλους εμάς τα προϊόντα τους. Καρπό φροντίδας για εμάς που θα απολαύσουμε αληθινή γεύση καλοδιαλεγμένης πατάτας και με τη σειρά μας θα δώσουμε προστιθέμενη αξία στο καθημερινό μας τραπέζι. Ο Καρπός φροντίδας φιλοδοξεί με τη στήριξη όλων μας να μοιράσει φροντίδα σε κάθε σπιτικό.


karpos-frontidas-oi-patates-mas-oi-kallierghtikes-praktikes-tou-karpou-frontidas.jpg

 

Αγκαλιάστε αυτή την προσπάθεια δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή σας στους ντόπιους παραγωγούς, ώστε να συνεχίσουν να εκπαιδεύονται και να λαμβάνουν την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη, για να μπορούν να κάνουν αυτό που αγαπούν: Να παράγουν τα προϊόντα τους στηρίζοντας τις οικογένειές τους, την τοπική κοινωνία και την Ελληνική πρωτογενή παραγωγή.

 

Κάντε μια κίνηση φροντίδας για την τοπική αγροτική απασχόληση, βάλτε ό,τι πιο φρέσκο και γευστικό στο καθημερινό τραπέζι σας!