Potato Slices με ψάρι και φρέσκια ντομάτα στο φούρνο

Food Service

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Potato Slices με ψάρι και φρέσκια ντομάτα στο φούρνο

  

Υλικά για 4 άτομα

 

·   1 kg McCain Original Nature Potato Slices 

·   4 τσιπούρες (400 gr περίπου η μία)

·   200 ml ελαιόλαδο

·   4  ντομάτες κομμένες σε φέτες

·   Χυμό από 2 λεμόνια

·   Αλάτι & πιπέρι και Δενδρολίβανο

·   500 ml νερό

·   Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό

    Εκτέλεση

1)  Μαρινάρετε τα ψάρια με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και το χυμό από τα λεμόνια.

 

2)  Απλώνετε σε μια γάστρα τις πατάτες, τις φέτες ντομάτας και τις περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το νερό. 

 

3)  Πασπαλίζετε με το αλάτι, το πιπέρι και το δενδρολίβανο και τοποθετείτε από πάνω τα ψάρια. 

 

4)  Ψήνετε για 20 λεπτά στους 210 °C. Σερβίρετε σε μια μέτρια θερμοκρασία με ψιλοκομμένο, φρέσκο μαϊντανό.