Πιτσαγιόλο, baking potaoes με γεύση πίτσας

Food Service

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πιτσαγιόλο, baking potaoes με γεύση πίτσας

 

Χρόνος προετοιμασίας : 25'          

Χρόνος μαγειρέματος : 25'

 

 

Υλικά 

 

 McCain Easy Nature Baking potatoes 

 Φρέσκια ντομάτα ανακατεμένη με ρίγανη, ελαιόλαδο,

        αλάτι και πιπέρι 

 Μοτσαρέλα για πίτσα σε μικρά καβάκια (Mozarella cubetata)

 Πιπεριά πράσινη 

 Μπέικον σε κομμάτια 

 Ελαιόλαδο

 

 

Εκτέλεση

 

1)   Ακουμπάμε την πατάτα σε μια επιφάνεια και χαράζουμε από πάνω σε σχήμα σταυρού και σε βάθος μέχρι τη μέση. Πιέζουμε χαμηλά σε 4 σημεία για να ανοίξει και αλατοπιπερώνουμε στο κενό που δημιουργήθηκε.

2)   Τοποθετούμε τα υλικά στα κενά που έχουν δημιουργηθεί με τελευταίο το τυρί και γκραντινάρουμε σε δυνατό φούρνο ή σαλαμάνδρα.

 

 

Ο σεφ προτείνει: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε υλικά για πίτσα επιθυμούμε.